Skovvænget 44, 3630 Jægerspris

Et ægte sommerhus på en unik 2.318 m2 grund med skov i baghaven

Kulhuse er et populært sommerhusområde med en skøn og uforstyrret natur, børnevenlig strand, havn, ishus, restaurant og DagligBrugsen.

Byg nyt på den fantastiske grund eller nyd den charmerende og ægte sommerhusstemning.

Huset fremtræder vedligeholdt og i oprindelig stand med kombineret stue- og soveafdeling med brændeovn, mindre køjeværelse med 2 sengepladser, lille køkken samt toiletrum. Det er sammenbygget med overdækket indgangsparti, udhus og carportbygningen. Ejendommen får indlagt FIBERNET. Tilslutningen betaler af sælger.

Fra den bagerste del af grunden er der adgang til Nordskoven. Grundejerforeningen har strandret til fjorden og egen opholdsret på standen. Der er gå-afstand til fjorden af Barakvejen og Strandengen. 28-30.

Der kører bus på Barakvejen som har forbindelse til Frederikssund og S-tog.

Kulhuse ligger på nordspidsen af Hornsherred. For at komme hertil kan man køre gennem Jægerspris eller i sommersæsonen sejle med færgen M/F Columbus,~som sejler mellem Kulhuse Havn og Sølager, mellem Hundested og Frederiksværk.

I Jægerspris er der rigtig gode indkøbsmuligheder. Området byder på masser af smuk natur, herunder Nordskoven med ”De Tre Ege”, Jægerspris Slot, Golfbane og lystbådehavne samt populære ishuse og naturlejeplads.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.