Dråbyvej 122, Over Draaby Strand, 3630 Jægerspris

Helårsanvendeligt og velholdt sommerhus i eftertragtet sommerhusområde

Indbydende og veldisponeret ejendom med velanlagt og indhegnet have (hundevenlig) med 3 gode terrasser samt carport med udhus. Attraktiv beliggenhed og kort vej til fjorden.

Hovedhuset indeholder: entre med adgang til pænt badeværelse med hvide fliser og gulvvarme, god bruseniche, håndvaskarrangement og vaskemaskine; hyggeligt køkken med udgang til overdækket terrasse; stor stue med udgang til
overdækket terrasse samt stort soveværelse med god skabsplads (oprindeligt 2 værelser). Huset opvarmes med luft/varmepumpe(fra 2019) og træpillefyr.

Endvidere anneksbygning som er godkendt til beboelse og indrettet med værksted samt stort og lyst atelier/værelse.

Området og ejendommen får etableret Fibernet. Tilslutningen betales af sælger

Ejendommen ligger i veletableret og roligt område. Der er kort afstand til Jægerspris, hvor der er gode indkøbsmuligheder.

Området byder på masser af smuk natur, herunder Nordskoven med De Tre Ege, Jægerspris Slot, Golfbane og lystbådehavne samt populære ishuse og naturlejeplads. Der er kun 10 minutters kørsel til den smukke gamle købstad Frederikssund med S-tog til København og Nordsjællands største shoppingcenter. Se gerne yderligere oplysninger om området på vores hjemmeside.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.