Planetvej 4, Over Draaby Strand, 3630 Jægerspris

Flot istandsat og indflytningsklart sommerhus i eftertragtet sommerhusområde

Ejendommen er beliggende på lukket vej med gode stisystemer og kort vej til fjorden.

Huset er velindrettet og indeholder: fordelingsgang hvorfra der er adgang til pænt badeværelse med hvide fliser, køkken med vaskemaskine, ældre køle fryseskab, komfur med keramisk plade, emhætte, pæne hvide skabe og ny bordplade. Endvidere soveværelse og hyggelig stue med ældre brændeovn og udgang til den flotte havestue. Der har tidligere været et soveværelse mere som nu fungere som spiseafdeling og er inddraget i stuen. Værelset kan let genetableres. Ejendommen har også udhus som er indrettet med et mindre værksted samt gæsterum. Mellem udhusbygningen og huset er der anlagt en hyggelig gårdhave.

Nyd vejret, stilheden og livet på den nye træterrasse og i den lyse havestue som har samme nye gulv som terrassen.

Haven er velanlagt, ugenert og med flot beplantning. Indkørslen er med nye ærtesten. Der er etableret udvendig belysning rundt om huset med følere/tænd-sluk-funktion.

Huset er velholdt og indbydende med nymalede facader og vinduer. Indvendigt med ny-hvidmalede vægge og lofter samt de oprindelige trægulve som er ny-afhøvlede. Det er gennemgribende istandsat i 2006/07 med bl.a. nyt tag, vinduer og døre, køkken, gennemgang af husets elinstallationer og udskiftning af PHFI-relæ. Taget er isoleret med 200-300 mm rockwool. Der er også nyere varmtvandsbeholder samt varmepumpe.

Ejendommen ligger i veletableret og roligt område.

Der er kort afstand til Jægerspris, hvor der er gode indkøbsmuligheder. Området byder på masser af smuk natur, herunder Nordskoven med De Tre Ege, Jægerspris Slot, Golfbane og lystbådehavne samt populære ishuse og naturlejeplads. Og der er kun 10 minutters kørsel til den smukke gamle købstad Frederikssund med sin hyggelig gågade og Nordsjællands største shoppingcenter. Se gerne yderligere oplysninger om området på vores hjemmeside.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.