Gammel Draabyvej 10, 3630 Jægerspris

Moderniseret og meget velholdt stråtækt bondehus fra 1780

Huset har sjæl og en smuk uforstyrret udsigt over marker. Huset er blevet opdateret til nutidig standard, med stor respekt for ejendommens alder og sjæl. Moderniseringen af huset er udført med materialer af god kvalitet.

Huset ligger tilbagetrukket fra vejen og nabohusene. Grundens facon og husets specielle placering giver både en stor forhave samt en helt ugenert baghave, som har skel til mark. Fra terrassen i baghaven kan man uforstyrret nyde solnedgangen.

Huset er indrettet uden spildplads med to indgange- og afdelinger, hver med en stue, værelse samt toilet og bad. Ejendommen anvendes pt.af to familier. Indretningen kan let ændres til flere værelser eller et større køkken/alrum.

Den udvendige modernisering omfatter følgende: Døre og vinduer, stråtag, en dobbelt carport samt et godt udhus.

Den indvendige modernisering omfatter: To badeværelser; køkken med opvaskemaskine, indbygget ovn og keramisk kogeplade, emhætte og køle/fryse skab. Endvidere bryggers/tekøkken med indbygget køleskab og kombineret vaske/tørretumbler, tilpassede garderobeskabe og massive Dannebrogs døre. Også elinstallation er fornyet. Det samme gælder lofterne og loftshøjden i den store stue er hævet. Alle rum er med god loftshøjde. I hele huset er der lyse klinkegulve, som går igen på ejendommens to terrasser.

Ejendommen er beliggende i en lille landsby, kun ca. 300 meter udenfor byskiltet til Jægerspris. Der er kort afstand til både skole og by med mange indkøbsmuligheder.
Landsbyen er med gadekær og egen lokalplan som sikrer, at landsbyens udseende, med mange flotte stråtækte ejendomme, bevares. Landsbyen byder på godt naboskab og har gadekærslaug som blandt andet afholder gadekærsfester. Her er også en rideskole.

Der er ca. 100 meter til busstoppesteder og dermed gode forbindelser til omkringliggende byer, herunder Frederikssund med mange S-togsafgange til København. Afstanden til Frederikssund er ca. 5 km.

Kom og oplev dette skønne bondehus.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.