Baggersvej 10, 3300 Frederiksværk

Velholdt hus med charme og stil i attraktivt kvarter

Ejendommen fremstår overalt sund og istandsat.

De nuværende ejere har i 2012 ombygget ejendommen og tilført ejendommen en stor og lys spisestue med udgang til terrasse og haven. I den forbindelse er der lagt flot træ/klikgulv i hvid ask i spisestuen, opholdsstuen, køkkenet og soveværelset. Mellem køkkenet og stuen er der bardisk i sort marmor.~

Ejendommens BBR-godkendte boligareal er 118 m2. Ejendommens reelle stueplan er på 126 m2. Ejendommens stueetage indeholder entre/bryggers med adgang til badeværelse med pænt håndvask-arrangement og bruseafdeling samt klinkegulv med varme. Endvidere gang med skabe og indgang til soveværelse, køkken, opholdsstue og spisestue. Har I brug for mere end et soveværelse i stueetagen, kan spisestuen indrettes til 1-2 værelser. ~

Hele 1.salen på 37 m2 er indrettet. Trappen til 1. salen er placeret i det charmerende hvide ”landkøkken” som er rummeligt og velindrettet.

Haven er ugenert og anlagt så den er nem at holde. Der er 2 gode terrasser med fliser, den ene med morgensol og den anden med aftensol. Der er også 12 m2 muret garage.

Ejendommen er beliggende i den nordlige del af den charmerende havneby Frederiksværk med kort afstand til centrum, tog, havn og skov samt Liseleje strand.

Cykelafstanden til togstation og den charmerende havn er kun 2,2 km. (7 minutter iflg. KRAK. Køretiden i bil oplyses til kun 10 minutter). Det oplyses også, at man kan cykle til Liseleje Strand på 20 minutter eller køre til stranden i bil på 10 minutter. Der er også 2 busser i området med forbindelse til togstationen.

INFO om området:

Frederiksværk er en hyggelig og typisk dansk by. Den blev grundlagt som Danmarks første industriby for mere end 200 år siden, da man gravede en kanal fra Arresø til Roskilde fjord. Omegnen er et sandt paradis af naturskønhed; stille skove, storslåede udsigter, landsby-idyller, blinkende søer og fjorde.

Baggersvej 10 er en stor og gennemført flot ejendom som oser af miljø og hygge. Kom selv og se.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.