Birkholmvej 7, 3630 Jægerspris

Helårsanvendeligt sommerhus med 15 m2 udestue og 25 m2 anneks

Ejendommen ligger på en lukket vej i det attraktive sommerhusområde Over Dråby Strand med kort afstand til Issefjorden og børnevenlig strand. Her er der fred og ro til at nyde den dejlige natur.

Huset indeholder entré med adgang til alle husets rum, stor og lys stue med i åben forbindelse med spiseafdeling og udgang til haven samt pænt nyere køkken med opvaskemaskine, køleskab/fryseskab samt komfur og emhætte. Endvidere badeværelse og 2 soveværelser.

Huset opvarmes med brændeovn samt nyere varmepumpe. Det overtages med hvidmalede vægge og trælofter. Det ene soveværelse har fritlagte bjælker og hvidmalet loft. Der er nyere ens gulve i alle husets opholdsrum samt i entreen.

Annekset har mange anvendelsesmuligheder.

Haven er ugenert og anlagt så den er nem at holde.

Der er kort afstand til Jægerspris, hvor der er gode indkøbsmuligheder.

Området byder på masser af smuk natur, herunder Nordskoven med ”De Tre Ege”, Jægerspris Slot, Golfbane og lystbådehavne samt populære ishuse og naturlejeplads. Og der er kun 10 minutters kørsel til den smukke gamle købstad Frederikssund med sin hyggelig gågade og Nordsjællands største shoppingcenter. Se gerne yderligere oplysninger om området på https://laksoebolig.dk/boifrederikssund

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.