Hummervej 19, 3630 Jægerspris

Helårsanvendeligt sommerhus med stor træterrasse

Huset ligger i et eftertragtet sommerhusområde med kun 660 meter til stranden. Hummervej 19 er gennemgribende istandsat og indflytningsklar.

Sommerhuset er godt indrettet med entre med indgang til stor lys stue med brændeovn til de køligere aftener. Der er åben forbindelse til pænt og funktionelt køkken med opvaskemaskine, køleskab, indbygget ovn, keramiske kogeplader samt microbølgeovn. Endvidere badeværelse og 2 soveværelser.

Nyd vejret, stilheden og livet på den dejlige træterrasse hvor du altid kan finde læ for blæst og regn. Der er en mindre overdækning på terrassen så havemøbler kan stå i tørvejr og en glasvæg som kan give læ for vinden. Terrassen er fra 2007, men fremtræder som ny og er afrenset og malet med specialolie inden for det sidste halve år.

Huset er super godt isoleret og helårsanvendeligt. Huset står i en rigtig god stand ( se evt. den flotte tilstands- og elinstallationsrapport som er uden K2, K3 og UN - se tillæg)). Det er gennemgribende istandsat i 2007 med bl.a. nyt tag og køkken samt nyt vinduesparti med panoramavinduer i den udvidede opholdsstue. I slutningen af 2019 er sommerhuset yderligere istandsat for mere end 250.000 kr., bl.a. med vinduer og døre samt ekstra isolering. Huset er også nymalet inde og ude indenfor de sidste 6 måneder.

Sommerhuset ligger i veletableret og roligt område med et lukket vejsystem. Haven er ugenert og anlagt så den er nem at holde. På grunden er der en carport med redskabsskur. Her er der installeret vaskemaskine. Der er også et lille legehus.

Sælger har fået tilsluttet Fibernet. I kan tegne et abonnement, hvor der er mulighed for at stille abonnementet i bero i de perioder I ikke skal bruge tilslutningen, f.eks. i vinterperioden.

Der er kort afstand til Jægerspris, hvor der er gode indkøbsmuligheder. Området byder på masser af smuk natur, herunder Nordskoven med De Tre Ege, Jægerspris Slot, Golfbane og lystbådehavne samt populære ishuse og naturlejeplads. Og der er kun 10 minutters kørsel til den smukke gamle købstad Frederikssund med sin hyggelig gågade og Nordsjællands største shoppingcenter. Se gerne yderligere oplysninger om området på https://laksoebolig.dk/boifrederikssund

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.