Skipperlinien 23, 4400 Kalundborg

Smukt beliggende byggegrund på Røsnæs

Her har du muligheden for at opføre dit drømmefritidshus, i et unikt sommerhusområde tæt på vandet. Grunden ligger op til et ca. 13 ha stort fredet areal. Landskabet omkring grunden er kuperet og du vil opleve at bo omgivet af den særlige, alsidige og smukke Røsnæs-natur.

Grunden ligger på Røsnæs, som er en halvø på Nordvestsjælland, beliggende mellem Kalundborg Fjord og Sejerøbugten. I november 2018 kom Røsnæs med i Danmarks nye Naturkanon, hvilket betyder at Røsnæs officielt er blandt de 15 dejligste natursteder i Danmark. I begrundelsen for udvælgelsen af Røsnæs står der bl.a.: Har du først været her, ved du, at det slet ikke nødvendigt at drage hverken sydover eller nord for landets grænser for at finde dit zen i naturen. Kalundborg byder på en overvældende og ikke så lidt dramatisk natur.

Der er etableret grundejerforening som man er pligtig til at være medlem af. Grundejerforeningen er velfungerende og veldrevet. Grundejerforeningens formål er at forestå medlemmernes fælles interesser, herunder anlæggelse, drift og vedligehold af veje, stier samt en badebro, som ejes af foreningen sammen med nabogrundejerforeningen Kirkebugten. Foreningen har en meget informativ hjemmeside hvor der findes alle oplysninger om vedtægter, bestyrelse, regnskaber, budgetter og referater.Hjemmesiden indeholder også spændende beskrivelser og oplysninger om området samt naturpleje.

Tjek gerne hjemmesiden her: https://www.nostrupvest.dk/

Grunden er ikke byggemodnet.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.