Skipperlinien 33, 4400 Kalundborg

Smukt beliggende udsigtsgrund på Røsnæs - budrunde med budfrist d. 19/05-2020 kl. 20.00

Her har du muligheden for at opføre dit drømmefritidshus, med en udsigt som slår det meste. Grunden ligger i et unikt sommerhusområde, lige ud til Kalundborg Fjord. På grunden er der i 2010 opført et udhus på 15 m2. Der er vand og el på grunden. Der er ikke etableret kloak.

Grunden ligger på Røsnæs, som er en halvø på Nordvestsjælland, beliggende mellem Kalundborg Fjord og Sejerøbugten. I november 2018 kom Røsnæs med i Danmarks nye Naturkanon, hvilket betyder at Røsnæs officielt er blandt de 15 dejligste natursteder i Danmark. I begrundelsen for udvælgelsen af Røsnæs står der bl.a.: Har du først været her, ved du, at det slet ikke nødvendigt at drage hverken sydover eller nord for landets grænser for at finde dit zen i naturen. Kalundborg byder på en overvældende og ikke så lidt dramatisk natur.

Der er etableret grundejerforening som man er pligtig til at være medlem af. Grundejerforeningen er velfungerende og veldrevet. Grundejerforeningens formål er at forestå medlemmernes fælles interesser, herunder anlæggelse, drift og vedligehold af veje, stier samt en badebro, som ejes af foreningen sammen med nabogrundejerforeningen Kirkebugten. Foreningen har en meget informativ hjemmeside hvor der findes alle oplysninger om vedtægter, bestyrelse, regnskaber, budgetter og referater.
Hjemmesiden indeholder også spændende beskrivelser og oplysninger om området samt naturpleje.
Tjek gerne hjemmesiden her: https://www.nostrupvest.dk/

EKSTRA INFO:

De nuværende ejere har fået udviklet et meget spændende arkitektprojekt af den berømte arkitekt og designer Paul Leroy. Projektmaterialet kan frit stilles til købers disposition, uden ansvar for sælger og under forudsætning af at køber respekterer arkitektens ophavsretsrettigheder. Kontakt ejendomsmægleren herom.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.