Hvorfor vælge os til at sælge din bolig eller sommerhus?

Vi ved at det er en stor beslutning at sælge sin bolig. Vi ved også at det for dig som sælger, er altafgørende at du kan have tillid til at dit boligsalg er i kompetente og trygge hænder. Den tillid du viser os ved at lade os stå for dit boligsalg, tager vi alvorligt.
Når du vælger at samarbejde med os, vil du opleve vores oprigtige interesse, en personlig kontakt, omhyggelighed samt gennemsigtighed. Vi går meget op i at præsentere og fremvise din bolig indbydende og grundigt, og vi tager os god tid til det.
Vores interesse for jeres ejendom rækker ”hele vejen rundt”. Dvs. at vi går all-in, både i kommisionsfasen, under salgsforløbet og i eftersagsbehandlingen.
Laksø Bolig er en uafhængig ejendomsmægler. Det betyder, at vi ikke har andre interesser end at få solgt jeres ejendom. Det betyder også, at vi har lave faste omkostninger som gør, at vi tilbyder at sælge jeres ejendom til et fast salær som afspejler de faktiske omkostninger til tidsforbrug og konkret markedsføring for netop jeres ejendom. 
 
Bliv set!
Når vi står for at sælge din bolig, bliver den præsenteret på boligsiden.dk, boliga.dk og her på vores hjemmeside. Derudover skræddersyer vi markedsføringen til netop din bolig. Vi holder os opdateret på nye markedsføringstiltag, der i sidste ende kan få din bolig solgt til den helt rigtige køber.
Kvinderne bag
Bag Laksø Bolig, står Ulla Laksø og Tine Laksø.

Ulla Laksø

Ulla er ejendomsmægler MDE. Hun bor i Over Dråby, Jægerspris, har 15 års erfaring med ejendomshandel og har tidligere været boligmægler og butiksbestyrer i Frederikssund. Inden Ulla i slutningen af hendes 40´ere skiftede spor, havde hun en strålende karriere bl.a. som forsikringschef, direktør for et finansieringsselskab og som salgs- og markedsføringschef. Hun havde imidlertid altid haft en drøm om at blive ejendomsmægler. Så hun tog det store spring og har aldrig fortrudt det. Og erfaringerne fra hendes tidligere karriere, bl.a. omkring forhandling, jura, salg og aftaleindgåelse, tager hun med sig.
Ulla går meget op i hele tiden at holde sig ajour omkring de nyeste regler og tiltag indenfor ejendomsmæglerbranchen.
Om Ulla siges der:
”Utrolig arbejdsom”
”Retskaffen og ærligt væsen”
”Hun er ganske enkelt enestående. Hop kun trygt i hendes favn.”
”Tillidsskabende og kompetent”

Tine Laksø

Tine står for al markedsføring og går all-in på at få din bolig set af de rigtige køber. Hun er uddannet cand.soc. i kommunikation og business administration og har løbende videreuddannet sig i digital markedsføring.
Du møder Tine allerede når vi kommer ud og vurderer din bolig. Hun er med på alle vurderinger, så hun efterfølgende er godt klædt på til at få markedsført din bolig effektivt.

Dansk Ejendomsmæglerforening

Laksø Bolig er medlem af Dansk Ejendomsmæglerforening.
Som medlem af Dansk Ejendomsmæglerforening er Laksø Bolig omfattet af relevant og tilstrækkelig forsikrings- og garantiordning. Yderligere oplysninger fås på: www.DE.dk. Endvidere er Laksø Bolig underlagt Dansk Ejendomsmæglerforenings retningslinjer for moral og etik.
Som medlem af Dansk Ejendomsmæglerforening får Laksø Bolig løbende et professionelt samt fyldestgørende og relevant informationsgrundlag indenfor hele ejendomsmægler-branchen. Alle medlemmer af Dansk Ejendomsmæglerforening er underlagt løbende krav til uddannelse.
Laksø Bolig tager medlemskabet af DE meget seriøst. I har således den bedste garanti for til stadighed, at kunne få kvalificeret og opdateret rådgivning.

Kan vi hjælpe jer?

Vi ringer jer meget gerne op og tager en uforpligtende snak.
I er også altid meget velkomne til at kontakte os.