Planetvej 14, 3630 Jægerspris

Flot istandsat og helårsanvendeligt sommerhus i eftertragtet sommerhusområde

Ejendommen er beliggende på lukket vej med gode stisystemer og kort vej til stranden. Planetvej 14 er istandsat og indflytningsklar.
Huset er velindrettet med entre med indgang til lys stue med brændeovn og varmepumpe. Der er åben forbindelse til køkken. Huset har rummeligt og pænt badeværelse med nyere varmtvandsbeholder samt 2 soveværelser.
Nyd vejret, stilheden og livet på de dejlige terrasser.
Huset er super godt isoleret og helårsanvendeligt. Det fremtræder lyst og indbydende med hvidmalede trævægge og lofter samt de oprindelige trægulve. Det er gennemgribende istandsat i 2016 med bl.a. nyt tag, køkken, brændeovn, varmepumpe, gennemgang af husets elinstallationer og udskiftning af PHFI relæ. Vinduerne er enten fornyet eller har fået udskiftet glas med høj isoleringsværdi. Taget er isoleret med 200 mm rockwool.
Ejendommen ligger i veletableret og roligt område. Haven er ugenert og anlagt så den er nem at holde. På grunden er der carport med redskabsskur samt ”gæstehus” fra 2017 som fremtræder lyst og indbydende.
Der er kort afstand til Jægerspris, hvor der er gode indkøbsmuligheder. Området byder på masser af smuk natur, herunder Nordskoven med ”De Tre Ege”, Jægerspris Slot, Golfbane og lystbådehavne samt populære ishuse og naturlejeplads. Og der er kun 10 minutters kørsel til den smukke gamle købstad Frederikssund med sin hyggelig gågade og Nordsjællands største shoppingcenter. Se gerne yderligere oplysninger om området på .

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.